O nama

Organizacija Pehal d.o.o. osnovana je 1995. godine sa željom da svojim znanjem i iskustvom pomogne malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i slobodnim zanimanjima što lakše savladati mnogobrojne prepreke u poslovanju, koje su vezane uz porezne propise i zakonsku regulativu.

Misija

organizacije je biti pouzdani partner usmjeren potrebama korisnika u pružanju računovodstveno financijskih usluga i savjetovanja prema zakonskim normama uz primjenu novih tehnologija i društveno odgovornog poslovanja.

Vizija

organizacije je biti prepoznata i priznata za pružanje usluga podrške na području računovodstva, knjigovodstva i financija, temeljena na kontinuiranom stručnom usavršavanju i obrazovanju, koristeći nove tehnologije i razvijajući kompetencije i stručnost kako bi osigurali sigurnu budućnost korisnika.

0
dana neprekidno pružamo računovodstvene i knjigovodstvene usluge brojnim klijentima.

Cilj organizacije je pružiti kompletnu uslugu računovodstva, knjigovodstva i financijskog savjetovanja svim malim i srednjim tvrtkama, kao i obrtnicima i slobodnim zanimanjima.

Stečenim dugogodišnjim iskustvom i stalnim stručnim usavršavanjem jamčimo Vam uslugu koju obavljamo profesionalno, kvalitetno, odgovorno i ažurno. Svakodnevnom edukacijom naših djelatnika, te praćenjem stručne literature i zakonskih regulativa možete biti sigurni u našu kvalitetu.

Bilo da se radi o tvrtki koja posluje dugi niz godina ili o tvrtki koja tek započinje poslovanje možete nam sa sigurnošću ukazati svoje povjerenje.

Računovođa 21. stoljeća

Današnja uloga računovođe je šira od vođenja knjiga i unosa podataka u programska rješenja. Tehnološki napredak donosi globalne promjene u poslovanju. Klijenti trebaju dodatne informacije kao bi donosili ispravne odluke, a računovođe se moraju fokusirati na širenje palete ponuda svojih usluga s ciljem zadovoljenja potreba klijenata.

Računovođa 21. stoljeća postaje strateški savjetnik koji ima zadaću pomoći klijentima prebroditi izazovna vremena.

Klijentu trebaju točne i proaktivne informacije od pouzdanog partnera za savjetovanje, koji će im pomoći u financijskom upravljanju te zajedničkom sinergijom stvaranju produktivnijeg i profitabilnijeg poslovnog modela.

Računovođa 21. stoljeća mora se kontinuirano educirati, proširiti financijska i stručna znanja, pratiti inovacije, tehnologiju i programska rješenja kako bi klijentu mogli pružiti najbolju moguću uslugu.

Uz stručnu edukaciju današnji računovođa mora biti tehnološki osviješten. Digitalizacija je jedna od tehnoloških napredaka koja je promijenila način rada i pristup prema klijentima. Učinkoviti računovođa 21. stoljeća mora koristiti online programska rješenja, alate za automatizaciju i digitalizaciju te sigurnu pohranu podataka. Korištenjem odgovarajućih alata i resursa, klijentima pruža bolju uslugu, povećava profitabilnost, ali i otvara opcije za nove poslovne prilike.

Digitalizacija inovativnim računovođama 21. stoljeća omogućuje da klijentima pruže pristup podacima u stvarnom vremenu, bilo gdje i bilo kada. Na taj način ubrzani su mnogi poslovni procesi primjenom modernih alata što znatno olakšava komunikaciju s klijentom.

Pehal d.o.o. je dio članova Udruga računovođa i financijskih djelatnika Rijeka čija je profesionalna djelatnost usko vezana za poslove vođenja poslovnih knjiga.

Etičkim kodeksom za obavljanje računovodstvenih i knjigovodstvenih poslova utvrđena su osnovna načela, te se određuju načini pristupanju prigodom pružanja i korištenja usluga u djelatnostima računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga. Između ostalog, utvrđuju se opći postupci sukladno Uredbi o zaštiti osobnih podataka i mjere zaštite osobnih podataka, te obveza voditelja obrade i izvršitelja obrade, uzimajući u obzir rizik za prava i slobode pojedinca koja mogu proizaći iz obrade osobnih podataka koji su u posjedu računovodstvenog servisa.

Odluka o objavljivanju Priručnika s međunarodnim kodeksom etike za profesionalne računovođe (s Međunarodnim standardima neovisnosti) NN 11/23

Dobrovoljnim članstvom pri Hrvatskoj obrtničkoj komori tvrtka PEHAL d.o.o. pristupila je dana 01.08.2018. godine korištenju Kodeksa u svrhu jednostavnijeg i jasnije uređenog poslovanja računovodstvenih i knjigovodstvenih poslova, te funkcije računovodstva.

Tvrtka PEHAL d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika, poslovnih partnera, komitenata i suradnika, te poslovanje temelji na uzajamnom povjerenju i transparentnosti.

Važan čimbenik izgradnje povjerenja je zaštita osobnih podataka te je usklađena s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27.4.2016. godine.

Glas Poduzetnika je udruga #mikro, #malih i #srednjih poduzetnika, obrtnika, samozaposlenih i svih zaposlenika u privatnom sektoru, čiji je cilj konkretnim prijedlozima nužnih i hitnih ekonomskih #mjera i #reformi upućenih Vladi i državnim institucijama, ubrzanje ekonomskog oporavka cijelog društva te izgradnja zdravih temelja za Hrvatsku 2.0